Ryddedugnad søndag 14 september.


Ryddedugnad

søndag 14 september kl. 14.00


Søndag 14 september kl. 14.00 setter vi i gang årets siste rydding av søppel i Eikern.

Vi møtes ved båtrampa i Sandsbukta.


Vi kjører langs land og plukker med oss det vi kan finne av søppel og skrot som ikke hører hjemme i strandsonen eller i vannet.

De som har tilgang til små lettbåter er det en fordel å ta med noen av disse da det som oftest er disse vi kommer lettest inn til strandsonen i.


Skrotet vi plukker med oss samler vi sammen og foreningen kjører dette på fyllinga.

Ta gjerne noen bilder underveis av plukking av søppel da vi på slutten av året skal sende en rapport om hva vi har gjort angående søppelplukking, og da trenger vi bilder som dokumentasjon.


Dette er en viktig dugnad så møt opp, vi er alle interessert i at Eikern fremstår som den perlen den er, og da er det fint at vi kan få vekk eventuell søppel slik at vi kan møte neste års sesong med fryd og nytelse av en flott og ren Eikern.


Det er fint at vi er så mange som mulig med båt, for vi bare sprer oss rundt langs Eikern, og er det noen som ønsker å begynne rett på ett annet sted eller til en annen tid uten å møte opp ved båtrampa først, så bare gi beskjed om dette til Morten eller Bjørn-Egil så går det veldig bra.

Og om du ikke har båt så er det selvfølgelig bare og bli med for det, for vi trenger mannskap i noen av båtene også.


Når vi er ferdig for dagen satser vi på å sette til livs noen grilla pølser og litt drikke ved båtrampa.


Så sett av dagen til dette og gi beskjed på E-post, facebook, sms eller ring til Morten på tlf 48116073 eller Bjørn-Egil på tlf 40286214 om at du stiller, og om du har med båt eller ikke.

Det er greit og vite hvor mange båter og personer som kommer da er det lettest og legge opp til en effektiv dag.


Noen bilder fra tidligere ryddedugnader.