Utsetting 9.mai 2016

Utsetting av fisk.

9. mai 2016 hadde vi utsetting av små ørret i utvalgte bekker til Eikern.

Dette var ørret som ble klekket i februar 2015, og denne yngelen har vært ute på Dofa til foring i ett år.

Disse kommer nå tilbake til Eikern igjen som 1-somrig ørret.

Syv medlemmer av foreningen møtte opp ved Dofa i 17.30 tiden og vi begynte og fylle opp de to tankene vi skulle transportere fisken i.

Vi fordelte oss i to lag, fordelte fisken og satte kursen mot Eikern igjen hvor lagene tok hver sine bekker ved Eikern.

Totalt ble det satt ut 7250 stk med 1-somrig ørret i bekkene til Eikern, og alt gikk greit og effektivt unna.

Fisken var som vanlig i kjempeflott kondisjon, og en stor stor takk til Trond som er bestyrer ute på Dofa for fin fisk.

Styret sender også her en stor takk til alle medlemmer som deltok i utsettingen, som vanlig var det en proff og flink gjeng som var i aksjon.

Tusen takk for innsatsen til alle sammen både på Dofa og medlemmer av Eikern Fiskevernforening.

Noen bilder kan sees under.