Eikern Fi skevernforening

Eikern Fi skevernforening

Eikern Fi skevernforening

Eikern Fi skevernforening

                                                                                                                                          

 

 Fotogalleri

    

     

                                     Utsetting av fisk 1 oktober 2006.                                               Den som følger med den lærer.                                                  Så var det å  få fisken i vannet.

                                                  Henrik Rypaas med flott fisk på 1,7 kg.                             Og jammen ble det ikke en litt mindre også.                                                Stolt fisker på vei hjem.

                                          Vinnere i juniorklassen i konkurranse Eikern 2006.                                      Alle juniorene 2006.                                          Premieutdeling er spennende, men hva skal jeg velge.    

                                                   Stamfisk på vei tilbake til Eikern.                                     Den yngre garde i aksjon på " Kapphuset".                Bra samarbeid mellom ungdom og litt eldre ungdom.       

                                                             På jakt etter stamfisk.                                                               Alt under full kontroll.                                                     Stamfisk på vei inn til Kapphuset.            

                                                    Innsatsen er som alltid på topp.                                     Heldig ungdom under konkurransen i 2004.                                    Og fisk blir det hvis man bare prøver.

 

      

 

 

Til forsiden

Gjestebok

Send oss bilder

Barn og ungdom