Eikern Fi skevernforening

Eikern Fi skevernforening

Eikern Fi skevernforening

Eikern Fi skevernforening

              

 

 Kontakt oss

                Medlemsstatus i Eikern Fiskevernforening får du ved  kjøp av medlemskontingent / årskort for fiske i Eikern.                       Kontingent / Årskort koster kr. 200 pr. år.                                                                                                                   Årskortet fungerer som bevis på at du er medlem i Eikern Fiskevernforening, men vi håper på at til neste års              kontingent innbetaling vil vi ha ett eget lite medlemsbevis i plast til å ha i lommebok.                                                                              Juniormedlemmer sender mail til foreningen for å få tilsendt medlemsbevis.                                                                

              Som medlem har du også noen medlemsfordeler.                                                                                                         Ved fremvisning av medlemsbevis får du rabatt i følgende butikker.        

Til forsiden

        

   Medlemmer får 10% rabatt på de fleste varer      innen fiskeutstyr hos Eiker Sport på Eiker Senter     i Hokksund.                                                     Medlemsbevis vises i kassen ved kjøp.